Google waardeert websites die goed gebouwd zijn en webshops waar aandacht is besteed aan programmeerwerk. Een goede waardering door Google betekent een grotere kans op een hogere ranking.

Kei Media legt uit wat SEO en SEA exact inhouden en wat dit doet voor jouw merk en onderneming.

Welkom in de wereld van de SEO en SEA.

Wat is SEO

SEO betekent Search Engine Optimalisation. Vrij vertaald is dit het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Google indexeert iedere website op meer dan 200 punten. Deze punten hebben elk weer hun eigen importantie en relevantie. Google vertelt je de opbouw niet. Als marketingbureau dien je dit vanuit ervaring te herkennen en toe te passen.

Even googelen

Google is een werkwoord in onze samenleving. Het marktaandeel is 92%. Maar liefst 84% van alle gebruikers doet meer dan drie zoekopdrachten per dag. En ruim 90% van alle bezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina. Alleen dit laatste al geeft de enorme importantie aan van SEO en SEA!

Ruim 90% kijkt niet verder dan pagina 1 in Google. Zó belangrijk is SEO...

Toppositie in Google

Iedere ondernemer droomt daarom van de eerste pagina bij de zoekresultaten van Google. En tientallen SEO-bureaus beloven van alles om jouw droom op de eerste pagina te krijgen. Helaas, beloftes in de wereld van SEO en SEA bestaan niet. Kennis en ervaring wel. Kei Media heeft als enige SEO-bureau in de wijde omtrek ruim 22 jaar ervaring in Google en SEO. Onze kennis reikt verder dan al die opdringerige telefonische SEO-marketeers en jonge start-ups.

Onderzoek loont

Onze SEO-specialisten en marketeers beloven niets, maar doen onderzoek. Kei Media onderzoekt de huidige setup binnen je gehele website, kijkt waar de verbeterpunten liggen en gaan daaraan werken met als doel een betere waardering en hogere ranking in Google Organic Search. Niet alleen voor nu, maar voor altijd.

SEO is ontzettend belangrijk en heeft een enorme impact op je bedrijf en merk. Laat een SEO-controle daarom over aan Kei Media.

Wat is SEA

SEA betekent Search Engine Advertising. Zoekmachine-adverteren betekent dat je met een Google Ads-advertentie in een zoekmachine kan komen te staan. Bij het aanmaken van een campagne in Google Ads worden zoekwoorden ingesteld. De advertenties worden vervolgens op Google getoond wanneer iemand op zo’n zoekwoord zoekt. Het weergeven van zo’n advertentie gebeurt veelal boven en onder het organische zoekresultaat. De adverteerder betaalt zgn. klikkosten wanneer er op een advertentie wordt geklikt.

Het zijn voornamelijk tekstadvertenties die worden weergeven in een zoekmachine. Maar er worden ook shopping-advertenties weergegeven, inclusief prijs en afbeeldingen.

SEO en SEA uitbesteden

Besteed het optimaliseren van je SEO en SEA uit. Laat het opmaken, monitoren en bijhouden van je website en/of Google Ads-account(s) over aan de Google-gecertificeerde specialisten van Kei Media.

Meer weten over SEO en SEA? Stel je vraag en neem contact op.

 
Stel nú je vraag