POPULAIR!
Op zoek naar dé perfecte website voor online verhuur? Kei Media bouwt exact wat jij wenst. Uniek en volledig geoptimaliseerd.

  • Volledig handgebouwd conform jouw product of dienst
  • Te combineren met betaling, facturatie en externe boekhouding
  • Intern geprogrammeerd, dus veilig en uit te breiden

Ik wil een verhuursite die aan al mijn eisen voldoet

Het lukt je maar niet om de perfecte verhuursite te vinden of je bent niet tevreden over je huidige. Een vervelende situatie waar je een oplossing voor zoekt.

Geregeld komen ondernemers aankloppen omdat ze veel geld hebben betaald voor een waardeloze verhuursite. Gelukkig biedt Kei Media de oplossing.

Wat maakt een goede verhuur- of reserveringswebsite?

Een goede website voor verhuur neemt ál je werk uit handen.

Veruit de meeste verhuurwebsites hebben beperkingen waardoor ondernemers onnodig tijd kwijt zijn en handel mislopen. Maar ook klanten die moeten wachten op jouw bevestiging en factuur weten daardoor niet of ze het gehuurde ook daadwerkelijk kunnen huren.

Bij Kei Media werken we andersom. Wij kennen de problemen en lossen deze op. Gevolg: meer verhuur, hogere omzet, minder personeelskosten, grotere naamsbekendheid en voorsprong op concurrenten.

Kei Media bouwt het verschil

De ervaren programmeurs en webdesigners van Kei Media automatiseren het totale proces. Dit alles werkt op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Hierdoor bespaar je op personeelskosten, verhogen we de verhuur en zorgen voor een directe koppeling met je online boekhouding zodat je letterlijk niets meer hoeft te doen. Wil je handmatige controle houden over je producten, diensten en personeel? Dan bouwt Kei Media een compleet beheersysteem achter de schermen. In de cloud, dus veilig, efficiënt en wereldwijd te gebruiken.

Nieuwsgierig geworden?

De door Kei Media customgebouwde verhuursites vind je overal. Onze klanten vertellen je er graag over. Maak ook het verschil en neem vandaag nog contact op.
Stel nú je vraag