Een fysieke advertentie op laten maken door een krant of ander mediabedrijf betekent grote kans op fouten in opmaak en/of tekst. Niet bij Kei Media: onze ontwerpen en teksten zijn foutloos en speciaal ontworpen voor advertenties.

  • Foutloze opmaak in ontwerp én tekst
  • Alle beschikbare afmetingen mogelijk
  • Professioneel voorkomen in iedere krant

Is het jou al opgevallen?

Hoeveel fouten er in advertenties zitten? Denk aan tekstfouten of fouten in opmaak, kleur, scherpte of druk. Kranten lijken geen advertenties te controleren en er zijn genoeg mediabedrijven die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Gevolg: slechte advertenties, maar wel met jouw logo, bedrijfsnaam en product of dienst vol in beeld.

Geen enkel bedrijf zal honderden euro's betalen als je vraagt of ze met een slecht of zelfs foutief opgemaakte advertentie in een krant willen staan. En toch gebeurt het iedere week weer. De oplossing is simpel: besteed de opmaak van je advertenties voortaan uit aan Kei Media.

Geen enkel bedrijf wil betalen voor een advertentie met fouten. En toch gebeurt het wekelijks.

Het staat geschreven en gedrukt

Een van de nadelen van fysieke media, zoals advertenties in kranten, is dat je de fout niet meer kunt herstellen en duizenden mensen jouw advertentie, bedrijf en fouten te zien krijgen. Je krijgt tenslotte maar één kans voor een goede eerste indruk. Dan wil je geen risico voor je geld: dan wil je zekerheid.

Voorkom reputatieschade

Laat je advertentie(s) opmaken door de zeer ervaren grafisch ontwerpers en tekstschrijvers van Kei Media. Voorkom risico's en kans op reputatieschade door deze werkzaamheden uit te besteden aan een mediabedrijf waar je op kunt vertrouwen.

Laat je ons weten of we ook voor jou iets kunnen betekenen?
Stel nú je vraag