Een advertentie in de krant werkt nog altijd. Helaas is de kwaliteit van dtp'ers binnen mediabedrijven niet best. Des te meer reden om jouw advertentie professioneel en foutloos te laten opmaken door ervaren dtp-specialisten.

  • Academisch dtp-niveau met jaren ervaring
  • Strak en foutloos opgestelde advertenties
  • Ook ideaal voor sjablonen in alle formaten

Adverteren in de krant

Het aandachtspunt is kort, het bereik gering en de plaatsingskosten hoog. Desondanks wordt er nog steeds geadverteerd via de klassieke media zoals kranten en magazines. Ondanks de hoge kosten (honderden euro's per plaatsing) gebeurt het geregeld dat advertenties (tekst)fouten bevatten of onscherp zijn. Deze fouten worden doorgaans gemaakt door de dtp-afdeling van de mediabedrijven die jouw advertentie opmaken.

Eén kans, maximaal rendement

Stel: je wilt adverteren in een krant of magazine. Dan heb je één kans om het goed te doen. Je wilt dan maximaal rendement en een zo klein mogelijke foutmarge. Kei Media geeft je deze zekerheden.

Onze academisch geschoolde dtp'ers maken jouw advertentie op zoals het hoort: foutloos en volledig aangepast voor fysieke media zoals kranten en magazines. Daarbij letten we niet alleen op het ontwerp van je advertentie, maar ook op de exacte afmetingen, marges, kwaliteit en het type papier waarop de advertentie wordt afgedrukt.

Onze academisch geschoolde dtp'ers maken jouw advertentie op zoals het hoort

Wil je jouw advertenties voortaan laten opmaken door een professioneel mediabureau? Neem dan contact op en ontdek het verschil.
Stel nú je vraag