Van snelle productverkoop tot complexe e-commerce-projecten. Kei Media neemt iedere uitdaging aan.

  • 22 jaar ervaring in het bouwen van webshops
  • We bouwen álles wat jij wenst
  • Koppeling met ieder boekhoudpakket

Stap jij in de online verkoop?

De wereld van e-commerce is complex. Je hebt meerdere specialisten nodig om van jouw eerste stap een succes te maken. Kei Media heeft al deze kennis in huis. Onze ervaren experts helpen jou om op de juiste wijze uit de startblokken te schieten.

Maar wat is e-commerce? En wat kunnen wij voor jou betekenen? We geven je hier graag antwoord op zodat jij weet wat je van ons mag verwachten en een verantwoorde keuze kunt maken.

Wat is e-commerce?

Electronic Commerce is de verzamelnaam voor alle commerciële activiteiten die uitgevoerd worden via het internet. Denk aan (internationale) verkoop van goederen, diensten en digitale producten. Het visualiseren van een e-commerce-omgeving heet een webshop. Alle focus in een webshop ligt op een optimale conversie van bezoeker naar de betalende klant.

Stap 1: maak een stappenplan

De meestgemaakte fout is onderschatting. Marktonderzoek, plan, product, dienst, inkoop, overhead, doel, demografie, geografie, traject, budget, reclame, marketing, Google. Primaire acties die het doel en succes bepalen.

Stap 2: schakel Kei Media in

Veel van deze acties neemt Kei Media jou uit handen. Zo creëren wij voor jou ruimte voor focus op jouw deel van het stappenplan.

Kei Media heeft alle mensen en kennis voor je in huis om jouw concept vorm te geven:

  • programmeur
  • webdesigner
  • grafisch ontwerper
  • marketeer
  • Google Ads-specialist

Uiteraard werkt Kei Media in teamverband. Hierdoor houden we de lijnen kort en sta je in direct contact met de betreffende specialist. Daarnaast wordt ieder project altijd door het gehele team intern besproken en doorgelicht vanaf dag één tot oplevering. Klein of groot: bij Kei Media is ieder project teamwork.

Heb je alleen een eenvoudige webshop nodig? Ook dan besteden we alle aandacht aan jou en gaan wij zorgen voor een steengoede webshop tegen een normaal tarief.

Waarom kiezen voor een ervaren bureau?

Je wilt of kunt je geld maar één keer uitgeven. Dan wil je geen risico. Dan wil je zekerheid.

Kei Media biedt jou deze zekerheid. Al sinds 2003. Op ieder project dat Kei Media bouwt zitten altijd meerdere mensen. Jij wenst, wij bouwen. Simpel.

Neem nu contact op en stel je vraag. Je ontvangt direct antwoord.
Stel nú je vraag