Kei Media. Modern handwerk.

Ruim 22 jaar werk laten zien is onmogelijk. Daarom hebben we gekozen om slechts enkele projecten te laten zien zodat je een idee krijgt wie Kei Media is en waartoe we in staat zijn. Daarnaast zul je projecten zien die je kent, maar waarvan je niet wist dat Kei Media hierachter zat.

Welkom bij Kei Media.

 

Streekproductenmarkt Nienoord

Voor deze prachtige lokale stichting hebben we een compleet nieuw logo ontworpen. Dit logo zie je maandelijks terug overal langs de weg in het Westerkwartier.

Autobedrijf Linker

De bekendste occasiondealer in de regio heeft een compleet nieuwe website. Heb jij je favoriete auto al gezien?

Sunday in the Park

Wie kent het niet: heerlijk chillen op zondagmiddag in het park met een kleedje. Maar ken je de posters die je maandelijks langs de weg ziet? Die zijn volledig ontworpen door de grafische ontwerpers van Kei Media.

Linker Verhuur

Compleet met de hand geprogrammeerd: de verhuurwebsite van Linker Verhuur uit Marum. Landelijk uniek en succesvol.

Vanavond Leek

Kei Media heeft voor Tapas-restaurant Vanavond Leek een compleet nieuwe huisstijl doorgevoerd. Een nieuw, robuust logo en schitterend folder-ontwerp.

Ledbord Reclame

Met bijna 20.000 passerende auto's per dag kent iedereen dit ledbord aan de rotonde in Leek. Kei Media had de opdracht om een uniek logo + website te ontwerpen.

Brides by Fem

De mooiste bruidszaak staat in Roden. Kei Media verzorgde hun sjieke entree: het uithangbord, gevel, entreemat, balie én logo aan de wand.

NieNoord Makelaars

Een nieuwe huisstijl voor de grootste makelaardij van de regio. Dat was de opdracht voor Kei Media. Het resultaat? Een compleet nieuwe huisstijl én naam.

Jeroen Koeten Fotografie

Geheel in stijl zoals je mag verwachten van een bekende fotograaf. Net even iets anders dan de rest en onderscheidend zijn. Dat is fotografie en de website van Jeroen Koeten is hier een sprekend voorbeeld van.

Kota Leek

Wie heeft ze nog niet zien rijden: de scooters van Kota Leek? Zoiets opvallends; daar moet een goed concept achter zitten. Wij zijn Kei Media.

Feestverhuur Groningen

De grootste feestverhuurder in Noord-Nederland. Dat word je niet zomaar. Daar heb je o.a. een steengoede website voor nodig. Kei Media heeft die gebouwd.

Aanhanger huren

Een schoolvoorbeeld van een door Kei Media gebouwde website, waarbij het gehele verhuurproces volledig online en geautomatiseerd is tot en met afgifte van de aanhangers aan toe. Benieuwd? Lees dan verder.