Stopt je webbouwer? Ben je niet meer tevreden met je huidige webdesignbureau? Dan heet Kei Media je van harte welkom.

  • Het meest complete mediabureau in de regio
  • De gehele verhuizing regelen we gratis
  • Direct voordeel inzake alle services en kennis

Je bedrijf groeit

Maar je webbouwer groeit niet mee. Een probleem waar veel ondernemers tegenaan lopen. Wat ga je doen. Wat moet je doen? Om hier een goed antwoord op te kunnen geven is het belangrijk te weten of je huidige webdesignbureau nog bij jou past.

Geen oplossing voor vragen of problemen

Een indicatie is het gebrek aan kennis. Hierdoor zijn vragen of problemen niet op te lossen. Ook is het niet terug kunnen halen van verloren data een veelgehoorde klacht. Daarnaast wil je direct iemand aan de lijn wanneer jij belt of is simpelweg het gevoel niet meer goed. Klinkt dit bekend?

De fundering van je bedrijf

Bij Kei Media beseffen we hoe belangrijk ons werk is. Niet alleen voor wat we ontwerpen en bouwen, maar ook qua bereikbaarheid, oplossingen, onderhoud, kennis en proactief meedenken. Wij bieden oplossingen voor wensen, vragen of problemen waardoor jij kunt blijven groeien. Eén aanspreekpunt voor al je ontwerpen, reclame, drukwerk, marketing, vragen, hulp en overige media-uitingen. Zeven dagen per week. Overdag en 's avonds.

Ons werk is jouw bedrijf een gezicht geven.

Heb je ooit een website laten bouwen door een bekende? Wil je de huidige site uitbreiden of een nieuwe website? Of gewoon alles wegverhuizen omdat het gevoel niet meer goed is? Neem contact op met Kei Media en laten we praten over oplossingen.
Stel nú je vraag