Ontbreekt het je medewerkers aan communicatieve vaardigheden? Wil je weten hoe jouw bedrijf een betere connectie kan maken met klanten? Of heb je behoefte aan een masterclass SEO? Dan leggen we dat graag aan je uit.

  • Succesvolle masterclasses aan onderwijsinstellingen en politiekorpsen
  • Jip-en janneketaal: geen moeilijk en onnodig vakjargon
  • Intentie vanuit simplisme: begrijpelijk en to the point

Workshop vs Masterclass

Een masterclass lijkt veel op een workshop. Maar er is meer diepgang dan in een workshop. Je behandelt in een masterclass één specifiek thema terwijl in een workshop meerdere thema's worden behandeld.

Welke masterclasses bieden we aan?

Masterclass Communicatieve vaardigheden
In deze masterclass gaan we in op de algemene communicatieve vaardigheden binnen je onderneming. Onze ervaring hebben we jarenlang opgedaan door dé autoriteit op het gebied van communicatie in Nederland: Kenneth Smit-trainingen. We gaan kijken naar de huidige setup binnen je onderneming, we laten je zien wat er mist en met welke communicatieve vaardigheden wij je medewerkers weer up-to-date krijgen.

Masterclass Ken je klant
In deze masterclass behandelen we een klant als leidend voorwerp. Iedere klant is potentiële omzet. Iedere geïnteresseerde is kans op meer. Maar hoe herken je dit? En als je het herkent, hoe kom je uiteindelijk tot je gewenste doel? Allemaal vragen waar jij antwoord op krijgt.

Masterclass SEO (zoekmachine optimalisatie)
In deze masterclass gaan we dieper in op Google, het belang van goed gevonden worden en wat jij er zelf aan kunt doen als ondernemer of medewerk(st)er binnen een onderneming. Of je nu net afgestudeerd bent in Communicatie & Marketing of je draait al tientallen jaren mee binnen een bedrijf: het succes van Google haal je niet uit een boek of van internet. De ervaren mensen achter Kei Media leggen jou uit wat je kunt verbeteren om blijvend beter gevonden te worden.

De werkwijze van Kei Media

Onze aanpak in workshops en masterclasses verschilt van andere bureaus. De mensen van Kei Media geven workshops op basis van jarenlange kennis en ervaring. Specialisten zorgen voor een simpele uitleg, heldere taal en duidelijke voorbeelden.

Kei Media heeft in het verleden succesvolle workshops en masterclasses gegeven aan studenten op het Alfa Collega in Groningen, maar ook aan het regiokorps van de politie Westerkwartier en politie Haaglanden in de Randstad.

Nieuwsgierig geworden naar (een van) onze masterclasses? Stel je vraag en laten we contact leggen.
Stel nú je vraag