Twijfel over het rendement van je website? Wordt je website wel gewaardeerd door Google? Voldoet je huidige mediabureau nog wel? Redenen genoeg voor een second opinion. Je wilt tenslotte maximaal resultaat. Kei Media helpt!

  • Volledig neutrale en anonieme scan
  • Onderzoek van één of meerdere diensten
  • Objectief rapport met evt. aanbevelingen

Controle van je website?

Je hebt alle diensten onder een of meerdere bureaus ondergebracht. Alles draait prima, maar desondanks weet je niet of je het maximale rendement haalt uit Google, website, hosting, marketing, reclame, adverteren en de facturatie van al je lopende diensten. Dan is een second opinion door Kei Media de oplossing!

Controle van andere diensten?

Bepaal zelf waar je een controle van wenst. Dit kan een website zijn of een webshop. Wellicht ben je ontevreden over de vindbaarheid in Google, de snelheid en/of kwaliteit van je hosting of ben je niet tevreden met de resultaten van je Google Ads-account. De specialisten van Kei Media zoeken het graag uit voor je.

Ook marketingservices zijn ideaal voor een second opinion. Denk aan het uitbesteden van je socialmedia-kanalen door een extern bureau, lopende strategieën, reclame-uitingen en zelfs advertenties in kranten. Weet jij of je jouw doelgroep weet te triggeren?

Twijfels bij je huidige mediabureau?

Ook twijfels bij de kwaliteit en kennis van je huidige webdesignbureau, mediabedrijf of webhoster is absoluut een onderzoek waard. Merk je dat ze moeite hebben met je groei? Hoor je te vaak een 'Nee' bij een verzoek of vraag? Zijn ze niet in staat om wijzigingen aan te brengen in je website of webshop? Dan adviseren we je om een anonieme scan door Kei Media te laten uitvoeren.

Goedkoop = duurkoop

Kei Media draait al 22 jaar fulltime mee in de wereld van het internet, ontwerp, reclame, marketing en media. In ons vak is kennis en kwaliteit geld waard. Goedkoop eindigt altijd als duurkoop. Laat controleren of je kosten wel in verhouding staan met de diensten en kwaliteit die je afneemt.

In ons vak is kennis en kwaliteit geld waard

Naast controle van je website zijn er een hoop andere services die je extern kunt laten controleren. Kei Media heeft de kennis en ervaring om al deze diensten objectief te onderzoeken. Interesse? Stel hier je vraag of neem contact op met Kei Media.

 

 
Stel nú je vraag