Reclame nodig voor je bedrijf? Kei Media helpt ondernemers met alle vormen van reclame. Van advies tot ontwerp. Van druk tot levering. Wel of geen spoedopdracht. Reclame is alles en Kei Media levert wat jij nodig hebt, al 22 jaar.

  • Ontwerp en druk van alle vormen van reclame
  • Spoedopdrachten en korte deadlines mogelijk
  • Zeer ervaren grafische ontwerpers en korte lijnen

Heb je hieraan gedacht?

Folders, advertenties in (lokale) kranten, gidsen, roll-up banners, raamstickers en vlaggen. Maar ook presentatiemappen, straatborden, catalogi tot complete beurswanden met brochures en flyers. Reclame is overal en Kei Media zorgt er al 22 jaar voor dat bedrijven gezien worden.

Alles wat bedrukt kan worden is reclame voor jouw bedrijf. Onze ervaren grafische ontwerpers maken en leveren wat jij wenst. Niets is te gek en we houden van een uitdaging.

Alles wat bedrukt kan worden is reclame voor jouw bedrijf

Bij Kei Media hebben we in de afgelopen 22 jaar al de meest uitdagende reclameprojecten mogen realiseren. Een mooi voorbeeld van een succesvolle reclame is ons etiket-ontwerp van het bekende Westerkwartbier. Iedereen in de regio kent deze serie bierflesjes dankzij een sterk ontwerp wat uitstekende reclame opleverde voor dit biertje. Zelfs zó sterk dat het bierpakket een blijvertje is geworden.

Wat voor reclame wens jij?

Heeft je bedrijf wensen? Wat zijn de doelen? Wens je alleen een doos met visitekaartjes of ga je voor een compleet nieuwe reclame-opzet tijdens een internationale beurs? Linksom of rechtsom, onze ervaren grafische specialisten beantwoorden graag je vragen en helpen je met jouw ontwerp in reclame.

Stel ze hier en je ontvangt direct een reactie.


Enkele voorbeelden

... van diverse lokale reclameprojecten, ontworpen en gerealiseerd door Kei Media:
Stel nú je vraag