Is je website slecht vindbaar in Google? Heb je veel geld betaald voor een nieuwe webshop, maar je bent organisch nergens te vinden? Dan wordt het tijd om Kei Media in te schakelen.

  • > 22 jaar ervaring in Google organisch zoeken
  • Controle van meer dan 200 aandachtspunten
  • Honderden websites organisch op pagina 1 in Google

Waar staat mijn website?

Slecht vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google is enorm frustrerend. Het kost je naamsbekendheid en omzet. Iedereen wil op pagina 1 in de zoekresultaten van Google. Want ruim 92% van de mensen neemt niet eens de moeite om naar pagina 2 te klikken. Bij Kei Media begrijpen we dat pagina 1 in de zoekresultaten van Google hét doel van iedere ondernemer is.

Ruim 92% klikt niet naar pagina 2 in Google

De bouwstenen van Google

In 2002 was Kei Media al bezig met optimalisatie van websites in Google. In deze periode wisten we exact hoe Google reageerde op ons programmeerwerk. Juist daarom weten wij als geen ander hoe we jouw website met een uitgelezen strategie kunnen doorvertalen naar een hoge positie in Google.

De specialisten van Kei Media

De mensen achter Kei Media zijn experts op het gebied van Google, SEO en optimalisatie. Wij kijken verder waar collega's stoppen. En toch zijn we reëel: er bestaat geen garantie dat je op de eerste pagina eindigt bij de organische zoekresultaten. Simpelweg omdat de exacte werkwijze van Google strikt geheim is.

Wat we je wél garanderen is 22 jaar ervaring en kennis van Google, organisch zoeken, SEO, optimalisatie en strategie.

Wil jij hogerop in Google? Dan heten we je van harte welkom op ons kantoor in Leek.
Stel nú je vraag