Is de samenstelling van je bedrijf veranderd? Is je huidige look & feel uitgewerkt of is het gewoon tijd voor een nieuwe huisstijl? Dan helpen de ontwerpers van Kei Media je met een frisse make-over.

  • Kwaliteit: de beste ontwerpers voor jou aan de slag
  • Compleet: van ontwerp tot drukwerk en belettering
  • Spoedopdracht: binnen één week ontwerp en druk

Klopt je huisstijl nog wel?

Heb je jezelf al eens afgevraagd of je huisstijl nog wel actueel is in de constant veranderende markt? Is je onderneming gefuseerd en dient hiervoor de huidige huisstijl aangepast te worden? Redenen genoeg voor een nieuwe opzet van je huidige stijl. Kom langs in ons kantoor aan de Euroweg 13 in Leek en laten we samen bekijken hoe we je huidige huisstijl toekomstbestendig kunnen maken.

Klaar met het verleden? Dan ontwerpen we iets nieuws

Ondernemen staat nooit stil

Succesvolle ondernemers bewegen altijd mee met de markt en dienst. Bij beweging horen wijzigingen. Zo ook het wijzigen van een huisstijl. Bijna iedere ondernemer ondergaat dit proces wel eens tijdens hun ondernemerschap. Een aanpassing door veranderingen, tijd, fusies, ander aanbod of gewoon omdat je de oude huisstijl zat bent.

Wat de reden ook is voor het wijzigen van je huisstijl, de ervaren ontwerpers van Kei Media tekenen een nieuwe huisstijl die perfect past bij de nieuwe visie en dienst van jouw bedrijf.

Zullen we een datum prikken? Neem contact op en je ontvangt direct een antwoord.
Stel nú je vraag