100% Media

 

De Kei Media Groep bestaat uit een cluster van zeer ervaren (lokale) grafische vormgevers, ontwerpers, programmeurs en reclamemakers. Maar ook specialisten in Google, marketing, social media, webhosting, fotografie en vertalers. Voor duizenden ondernemers zijn we de rots in de branding. Lokaal, regionaal, landelijk en wereldwijd.

Kei Media is het resultaat van 22 jaar kennis van Google, ontwerp, marketing en programmeren. De academisch geschoolde mensen achter Kei Media leveren álle soorten mediaservices van het hoogste niveau. Starter of grote, internationale onderneming? Ontwerpbureau KEI MEDIA brengt ideeën in beeld, zorgt ervoor dat jouw merk gezien wordt en dat je onderneming online in veilige handen is.

 

Modern handwerk

 

Iedere dienst die we leveren is puur handwerk van Hollandse bodem. Kei Media ontwerpt, ontwikkelt, programmeert en bouwt alles zelf. We verkopen geen Nee, tenzij het technisch onmogelijk is.

Ondernemers vinden uiteindelijk altijd de weg naar ons bureau: wij gaan verder waar anderen stoppen en helpen je met oplossingen.

We heten je van harte welkom op onze locatie in Leek. Laten we praten over je ideeën en wensen.

 

Onze contactpersonen

 

 

Boudewijn / Web & Ontwerp

Boudewijn komt uit een ondernemersnest vol ontwerpers. Hij legde in 1999 de eerste bouwstenen van Kei Media, toen nog actief als specialist in IT & Cloud bij Aegon. In 2002 legde hij zich fulltime toe op zijn eigen bedrijf: Yze Webdiensten. Met de explosie van het internet en Google vlak na het millenium heeft Boudewijn de complete ontwikkeling actief meegemaakt.

Contact hem op boudewijn@keimedia.nl voor vragen of een offerte over web, ontwerp, reclame en clouddiensten.

Contact met Boudewijn

Rika / Social media, Communicatie, Teksten

Rika is sinds 2003 betrokken bij Kei Media. In de eerste jaren werkte ze parttime voor Kei Media, naast haar baan als inkoop en communicatie bij een importeur voor luxe horloges. Al snel bleek ze onmisbaar voor Kei Media en heeft ze zich volledig toegelegd op de werkzaamheden binnen Kei Media. Vandaag de dag is ze specialist in social media, tekstcontrole en communicatie. Zij werkt graag aan de opbouw van jouw naamsbekendheid en merk op het web.

Contact haar op rika@keimedia.nl voor vragen of een offerte over social media, communicatie en tekst.

Contact met Rika

Bryn / Social media, Marketing & Vertalen

Bryn komt uit een ondernemersnest en heeft haar Master-diploma Engelse Taal & Cultuur behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bryn is al jaren de duizendpoot binnen Kei Media en bouwt met gemak jouw naamsbekendheid op via marketing en de socials. Daarnaast is ze dé autoriteit op het gebied van teksten en vertalen.

Contact haar op bryn@keimedia.nl voor vragen of een offerte over social media, marketing, vertalen en tekst(controle).

Contact met Bryn

Ruud / Programmeur & pluginbouwer

Ruud is onze senior binnen Kei Media. Ruud heeft o.a. gewerkt voor het Amerikaanse Infospace. Dit bedrijf (beursgenoteerd) was gespecialiseerd in zoekmachines die resultaten van Google, Bing en Yahoo verbeterde. Ruud beheerst nagenoeg alle programmeertalen. Dit betekent dat hij alles kan bouwen en programmeren tenzij het technisch onmogelijk is. O.a. dankzij Ruud gaan we bij Kei Media verder waar anderen stoppen.

Contact hem op ruud@keimedia.nl voor vragen of offerte over complexe websites, webshops of plugins/modules.

Contact met Ruud