Webhosting is de basis van iedere ondernemer. Kei Media heeft meer dan 26 jaar ervaring in webhosting en clouddiensten. Kei Media is daarom hét adres voor hosting, cloud, automatisering, servers, back-up en support.

  • Snelste cloudservers van Nederland
  • Regionaal de grootste en meest ervaren webhoster
  • Incl. back-up, SSL, upgrades en zeven dagen per week support

Wat is webhosting?

Webhosting is een deel van een harde schijf op een server waar je website, e-mail, foto's en bestanden op zijn geplaatst. Je huurt (host) dus een stuk ruimte op een server.

Wat is cloud?

Cloud = wolk. Dé term die aangeeft dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen op servers van Kei Media in zwaarbeveiligde gebouwen verspreid door heel Nederland. Je data staat dus niet lokaal op één harde schijf, maar overal in Nederland. Valt een van onze servers tijdelijk uit, dan nemen de andere servers het werk over.

Jouw data is bij Kei Media gegarandeerd veilig.

Heb ik webhosting nodig?

Absoluut. Zonder webhosting kunnen bezoekers onmogelijk je website bezoeken. Evenmin kunnen er mails worden verstuurd of ontvangen. Ook overige data, zoals bijlagen en offertes, staan op deze harde schijf.

Kei Media beheert jouw data

Sinds 2003 biedt Kei Media webhosting aan. Inmiddels staat de teller op duizenden klanten wereldwijd. Dit maakt Kei Media de grootste en meest ervaren aanbieder van webhosting en overige cloud-oplossingen in de regio. Uiteraard maken we van alle data dagelijks een back-up. Dát noemen we veilig en verantwoord ondernemen!

Stel je vraag aan onze IT-specialisten. Je krijgt direct antwoord.

Indien je wenst hebben we diverse referenties beschikbaar.
Stel nú je vraag