Kei Media ontwerpt en levert al jaren banners en spandoeken. Onze grafisch ontwerpers tekenen jouw perfecte banner of spandoek. En om je volledig te ontzorgen wordt jouw banner evt. binnen 24 uur bezorgd. Jij vraagt, wij leveren.

  • Alle vormen en afmetingen banners en spandoeken mogelijk
  • Levering op jouw gewenste afleveradres
  • Extra opties zoals tweezijdig, ophangpunten, buizenframes etc.

Je wilt een banner of spandoek?

Is het tijd voor een (nieuwe) banner of spandoek? Dan neemt Kei Media je het werk uit handen. Al jaren ontwerpen, drukken en leveren wij alle soorten banners en spandoeken, exact op maat zoals jij het wenst. En je hoeft de deur niet uit, want binnen een etmaal leveren wij je banner of spandoek keurig op de door jou gewenste locatie.

Waar gebruik jij je banner voor?

Het ene bedrijf kiest voor een banner of spandoek die permanent geplaatst is aan kantoor, de ander gebruikt een banner op locatie. Denk bv. aan een marktkraam of netwerkbijeenkomst. Banners en spandoeken levert Kei Media in alle soorten, maten en materialen. Daarnaast verzorgen we desgewenst buizenframes, plakbanners en overige onder- en achtergronden om jouw banner of spandoek de prominente plaats te geven die jij voor ogen hebt.

Speciale wensen? Geen probleem.

De ontwerpers van Kei Media tekenen alles met de hand. Daarom zijn er geen beperkingen in wat jij wenst. Zoek je een betrouwbaar en ervaren mediabedrijf dat exacte ontwerpen maakt en gaat voor originaliteit en kwaliteit? Neem dan hier contact op. Je ontvangt direct antwoord.
Stel nú je vraag