Welkom bij Kei Media. Het online marketingbureau dat staat! Steengoed in strategie, solide in de uitvoering. En dat al 22 jaar lang!

  • Al 22 jaar sterk in merkontwikkeling
  • Je ziet ons overal, zelfs op landelijke tv
  • Van ontwerp tot druk tot reclame

Welkom bij Kei Media, het marketingbureau uit Leek.

Wat doet een marketingbureau? Wat kunnen wij voor jou betekenen? Om hier een goed antwoord op te kunnen geven willen we eerst uiteenzetten hoe marketing werkt.

Wat doet een online marketingbureau?

Een online marketingbureau is gespecialiseerd in het op de kaart zetten van jouw bedrijf. Zowel online als fysiek. Omdat marketing tegenwoordig steeds uitgebreider wordt, zijn de betere online marketingbureaus vaak specialistische kantoren met experts op het gebied van SEO, SEA (Google Ads), programmeurs, social media, ontwerp en reclame.

Waarom kiezen voor Kei Media?

Bij Kei Media werken deze experts. Wanneer je jouw zichtbaarheid wilt optimaliseren kun je terecht bij meerdere marketingbureaus. Maar de beste resultaten behaal je met een 100% media-aanpak. Denk aan een marketingcampagne bestaande uit een professionele website/webshop, Google Ads, social media, drukwerk en reclame op bv. voertuig en bedrijfspand.

Je weet het niet, maar je ziet ons overal

Kei Media zet een dergelijke brede mediacampagne goed voor je op omdat alle kennis en specialisten hiervoor al in huis zijn. Een ander groot voordeel is dat je alles onder één dak hebt: één aanspreekpunt en contactpersoon. En dat zeven dagen per week, overdag én 's avonds!

Je ziet Kei Media overal

Je weet het wellicht niet, maar je ziet ons continu en overal. Dat is de kracht van marketing: Kei Media is de stille motor voor veel ondernemers. Ons werk zet ondernemers op de kaart.

Interesse in contact? Stel je vraag en je ontvangt direct een reactie.
Stel nú je vraag