Is je website wel SEO-geoptimaliseerd voor Google? Weten jouw doelgroepen je wel te vinden in Google Search? Wellicht ben je minder vindbaar dan je concurrenten. Dan is een SEO-controle door Kei Media een absolute must.

  • Volledige SEO-scan van je complete website en hosting
  • Ruim 22 jaar Google-ervaring voor jou aan het werk
  • Uitgebreid SEO-rapport met adviezen en aanbevelingen

Je website niet goed vindbaar?

Vaak halen feiten de verwachtingen in. SEO-bureaus beloven, zelfs in 2024, hoge posities in Google, maar feit is dat je website slecht vindbaar is of dat bijna al je pagina's niet terug te vinden zijn in de zoekresultaten van Google. Dat is een serieus probleem. Wat moet je dan doen?

Doe een SEO-controle

Google kijkt naar honderden SEO-elementen rondom één website. Veel van deze elementen zijn uitsluitend te achterhalen door jarenlange analyses van het (continu veranderende) gedrag van Google op ons programmeerwerk.

De SEO-specialisten van Kei Media werken al fulltime sinds 2002 met Google en SEO-optimalisatie. Onze kennis gaat verder waar het bij collega's stopt. Laat daarom je website controleren en een SEO-scan door Kei Media uitvoeren.

Maar wat is SEO

SEO = Search Engine Optimalisation. Het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Aangezien Google een monopolie bezit bestaan de werkzaamheden die Kei Media voor jou verricht uit het optimaliseren van je website of webshop voor Google, ranking en indexatie.

Stel je vraag en neem contact op.
Stel nú je vraag