Heb je vragen over adverteren via Google Ads? Gebruik jij Google Ads maar weten jouw doelgroepen je niet te vinden? Wellicht ben je minder vindbaar dan je concurrenten. Dan is een SEA-controle door Kei Media een absolute must.

  • Volledige SEA-dieptescan van je Google Ads-account
  • Gecertificeerde Google Ads-specialisten voor jou aan het werk
  • Uitgebreid SEA-rapport met adviezen en aanbevelingen

Wat is SEA?

SEA = betaald adverteren via Google of andere zoekmachines. Anders gezegd: In ruil voor geld een betere positie verkrijgen in zoekmachines. Dit kan via Google Ads. Bedrijven die gebruikmaken van Google Ads besteden dit uit. Logisch, want het kost veel tijd en je moet exact weten wat je doet. En ook hier geldt de regel: kennis is macht.

SEA = in ruil voor geld een betere positie verkrijgen in zoekmachines

Ben je aan het adverteren via Google en maak je gebruik van Google Ads? Dan is de kans zeer groot dat je dit hebt uitbesteed aan een extern bureau. Maar hoe weet je of zij hun werk goed doen? Weet je zeker dat je niet te veel betaalt aan klikkosten? Laat daarom je Google Ads-account door de ervaren SEA-specialisten van Kei Media onderzoeken.

Doe een SEA-controle in je Google Ads-account

Het kan lastig zijn: als onderneming heb je goed contact met een bureau dat je SEA bijhoudt in je Google Ads-account. Je betaalt keurig maandelijks geld voor de klikkosten en werkzaamheden voor je Google Ads en SEA en verwacht dat alles goed staat. Toch zal het niet de laatste keer zijn dat Kei Media vele honderden euro's heeft bespaard bij argeloze ondernemers die dachten dat alles goed stond. Laat daarom je Google Ads-account controleren door Kei Media.

Kei Media vs de rest

Bij Kei Media werken uitsluitend de allerbeste mensen. Op het gebied van SEA en Google Ads hebben we o.a. Jeffrey in dienst. Jeffrey gaf jarenlang leiding aan het Google Ads-team bij de grootste ziektekostenverzekeraar van Nederland. Hij stuurde tientallen data-analisten aan die maar één taak hadden: SEA-onderhoud en optimalisatie in het Google Ads-account van de ziektekostenverzekeraar. Met honderdduizenden bezoekers per dag was kennis dus een absolute pre. Deze kennis biedt Kei Media nu jou aan.

Wil je een controle van je Google Ads-account en SEA? Neem dan contact op met Kei Media.
Stel nú je vraag