Webhosting is de basis van het internet.

Websites én mailverkeer hebben altijd hosting nodig. Hosting is de basis van jouw bedrijf. De grootste valkuil voor ondernemers is besparen op hosting.

  • 26 jaar ervaring in cloud-based hosting en IT-datamanagement
  • 's Werelds beste servers, uitsluitend geplaatst in Nederland
  • Van (instap) shared hosting tot maatwerk dedicated servers (gevorderd)

Heb ik de juiste webhosting?

Een van de belangrijkste vragen die wellicht het minst gesteld wordt: Heeft mijn online onderneming wel de juiste hosting? O.a. voor bedrijven met een groter volume, webshops, verhuurbedrijven en bedrijven met veel mailtraffic is deze vraag van groot belang.

Helaas ontbreekt het veel collega's in de IT, Media, Webdesign en zelfs Webhosting aan feitelijke kennis en wordt het verkeerde  of zelfs géén  advies gegeven. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor jouw onderneming.

Heeft mijn onderneming wel de juiste hosting?

Voorkom problemen, vraag advies!

Kei Media was het eerste bedrijf in de regio dat met hosting in de cloud werkte. Al vóór het millennium werkten onze IT-specialisten voor o.a. de Aegon en waren ze verantwoordelijk voor online data-management. Onze mensen kunnen ook jouw bedrijf, ongeacht grootte en omvang, voorzien van het juiste advies.

Wens je een second opinion? Ook dan hebben we graag contact met je. Ons doel? Een advies waarmee je je onderneming online veiligstelt voor de toekomst.

Stel je vragen en je ontvangt direct antwoord.
Stel nú je vraag