Adverteren via Google Ads betekent gegarandeerd bovenaan in de zoekresultaten van Google. Daarnaast creëer je via Google Ads een grotere naamsbekendheid en extra omzet. Kei Media helpt je met de perfecte strategie.

  • Altijd bovenaan op pagina 1 van Google
  • Geen omkijken naar, Kei Media neemt al je werk uit handen
  • Doorlopende, dagelijkse controle en optimalisatie

Wat is Google Ads?

Google Ads is adverteren op Google met je website. Je verschijnt bovenaan in zoekresultaten en/of je verschijnt met je banner op willekeurige websites. Je creëert een kans op een megabereik, extra bezoekers, naamsbekendheid en extra handel! Dat is Google Ads. En Kei Media helpt je dat te realiseren.

De voordelen van Google Ads

Je bedrijfsnaam neemt een vlucht in naamsbekendheid. Onze gecertificeerde Google Ads-medewerkers zorgen voor meer hits op je website. Ons einddoel is dat bezoekers vanuit de advertentie op je website komen en iets kopen of contact opnemen.

De nadelen

Het is niet voor iedereen interessant. Het kost soms veel geld en je moet je afvragen of je onderneming commercieel genoeg is voor Google Ads. Kei Media adviseert je of het iets is voor je onderneming of niet.

Waarom Kei Media

Onze Google Ads-specialisten zijn zeer ervaren gecertificeerde mensen. Specialisten die werkzaam waren als senior data-analisten bij grote, landelijke ketens. Al onze klanten halen extra omzet dankzij onze kennis.

Vragen? Neem vandaag contact op en laten we samen kijken of Google Ads past bij jouw onderneming.
Stel nú je vraag