Tijd voor een (nieuw) logo? Loop je vast met ideetjes of heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Besteed het ontwerpen van jouw nieuwe logo uit aan ontwerpbureau Kei Media. Wij ontwerpen jouw merk en zorgen dat jij opvalt!

  • Honderden logo's en huisstijlen ontworpen
  • Voor o.a. RTL, tv-shows en landelijke ketens
  • Direct gereed voor grafisch drukwerk

Heb jij ons al gezien?

Kei Media ontwerpt al logo's en huisstijlen vóór het millennium. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat je ons ooit al eens voorbij hebt zien komen. Is het niet fysiek, dan is het wel op tv.

Al deze logo's worden bedacht en ontworpen door ons vaste team van ontwerpers. Academisch onderlegd, zeer ervaren en ijzersterk in het creëren van jouw merk.

Ook jij hebt ooit werk van Kei Media gezien

Het creëren van een nieuw logo of complete huisstijl is veel meer dan een leuk plaatje. Het is je gezicht, je merk waarmee je jouw bedrijf of product introduceert en bekendheid genereert. Je hele bedrijf draait om jouw logo: denk eens aan marketing, strategie en visuele uitingen.

De vaste ontwerpers van Kei Media weten hoe een succesvol logo werkt. Ook jouw nieuwe logo verdient dit succes. Neem je contact op met ons? Dan krijg je direct antwoord.
Stel nú je vraag