Adverteren op LinkedIn wordt anno 2024 steeds interessanter. Waar het voorheen gepresenteerd werd als netwerkplatform, is LinkedIn inmiddels een volwaardig socialmedia-platform geworden waarop volop wordt geadverteerd. Waarom?

  • Grootste zakelijk B2B-platform
  • Hoogste kwaliteit van leads
  • Uitstekende targeting en netwerkexpansie

 

 

LinkedIn: hét B2B-platform

Wat is het verschil tussen LinkedIn en Facebook? LinkedIn is een zakelijk netwerk. Facebook is een sociaal netwerk. LinkedIn is hét platform om je zakelijke boodschap te delen. Informeer je doelgroepen over je zakelijke ontwikkelingen en expansie van je bedrijf. Het resultaat? Nieuwe samenwerkingen, omzetstijging en groei.

Facebook is sociaal. LinkedIn is zakelijk.

LinkedIn: meer dan zakelijk

Overigens is adverteren via LinkedIn niet alleen geschikt voor B2B-marketing, maar ook voor B2C. Het beste voorbeeld hiervoor is het zoeken naar nieuwe werknemers. Als bedrijf wil je snel groeien: een groeiend personeelsaantal hoort hier natuurlijk bij. Omdat particulieren LinkedIn ook gebruiken om hun successen te delen, kan jouw LinkedIn-pagina bijna worden gezien als een online cv. Zie jij een profiel dat past bij jouw bedrijf, dan benader je diegene direct.

De rol van Kei Media

Net zoals bij Facebook en Instagram ontzorgen we je ook op LinkedIn. Bespaar veel tijd en frustratie door gebruik te maken van de expertise van onze ervaren socialmedia-specialisten. Besteed je LinkedIn-account uit aan Rika en Bryn en leg je focus op je onderneming.

Afspraak maken? Vul je gegevens hier in en we heten je van harte welkom op  ons kantoor in Leek.
Stel nú je vraag