Maakt je onderneming gebruik van Google Ads? Besteed je het uit of beheer je het intern? Dan adviseren we om je Google Ads-account te laten controleren door de gecertificeerde Google Ads-specialisten van Kei Media.

  • Volledige scan van je complete Google Ads-account(s)
  • De meest ervaren gecertificeerde Google-specialisten
  • Kei Media onderhoudt rechtstreeks contact met Google

Google Ads

Google Ads is voor veel ondernemingen essentieel voor naamsbekendheid, omzet en groei! Niet voor niets besteden tientallen bedrijven hun Google Ads uit aan de ervaren specialisten van Kei Media: we hebben tenslotte de meest ervaren data-analisten in huis en monitoren doorlopend alle accounts.

Controleer je Google Ads-account

Zolang je denkt dat je Google Ads-account goed staat, weet je het dus niet zeker. Laat daarom je Google Ads-account extern controleren door Kei Media. Het zal niet bij de eerste keer blijven dat we meer dan duizend euro per maand hebben bespaard bij ondernemers die kozen voor een controle door ons marketingbureau.

Zolang je denkt dat je Google Ads-account goed staat, weet je het dus niet zeker

Optimaliseren in adverteren

Google Ads = adverteren via Google. Je hebt de beschikking over zoveel instellingen, filters, mogelijkheden en uitsluitingen dat het nagenoeg onmogelijk is om de perfecte Google-advertenties te genereren. Daarom is monitoring en optimalisatie een continu proces. Weten wat je doet is essentieel. De gecertificeerde mensen achter Kei Media staan wekelijks in directe verbinding met de medewerkers van Google Ads.

Neem contact op met Kei Media of vul hier je vraag in en laten we helpen.
Stel nú je vraag