De afgelopen jaren laat Kei Media zich veelvuldig zien als hét mediabedrijf dat voor een toenemend aantal bedrijven flyers en folders ontwerpt en levert. En niet alleen omdat onze kwaliteit veruit de beste is.

  • Originele, strakke en foutloze ontwerpen
  • Ontwerp, druk en levering op jouw locatie
  • Flyers en folders in alle soorten en afmetingen

Alles draait om kwaliteit

Flyers en folders worden vaak door veel mensen gelezen. Dan is het een no-brainer dat jouw flyer of folder foutloos moet zijn. Het ontwerp, de inhoud en de teksten moeten kloppen. De grafisch ontwerpers van Kei Media gaan bij ieder ontwerp voor kwaliteit. Wij letten op letterlijk alles en zorgen ervoor dat ook jouw flyer of folder gezien gaat worden.

Wij zorgen ervoor dat jouw flyer of folder gezien gaat worden.

Nog nooit Kei Media geprobeerd?

Dan heten we ook jou van harte welkom. Neem gerust eens contact op of kom langs wanneer je in de buurt bent. Bespreek je wensen en eisen. Dan zorgen onze ontwerpers voor een originele en kwalitatief mooie flyer of folder die perfect aansluit bij je bedrijf, product, dienst en wensen.

Wij garanderen je

... dat je ooit een flyer of folder van Kei Media in handen hebt gehad. Je ziet ons werk overal en daar zijn we dagelijks trots op. Bedrijven geven vertrouwen in onze ontwerpers, kennis en weten dat alle mensen achter Kei Media goed werk leveren.

Stel ons jouw vraag en verstuur deze. Je krijgt binnen enkele minuten een antwoord.
Stel nú je vraag