Er zijn genoeg redenen waarom je een tekstcontrole wenst. Een voorbeeld is om reputatieschade van je bedrijf te voorkomen. De tekstschrijvers van Kei Media controleren en corrigeren teksten voor jouw bedrijf. Nederlands, Engels en Fries.

  • Foutloos in bedrijfsuitingen
  • Meerdere talen
  • Bescherm je bedrijfsreputatie

Hoe belangrijk is foutloos?

We gaan de vraag omdraaien: Stel dat jij tekst in een website, reclame-uiting, socialmedia-post of advertentie leest en er vallen fouten in de tekst op. Wat is dan het eerste wat in je opkomt? Dat zal niet positief zijn.

Jouw bedrijf komt altijd bij iemand een eerste keer in beeld: je kunt het dus maar één keer goed doen. Dan is het een kleine moeite om tekstcontrole te laten uitvoeren. Ook al kijken drie mensen ernaar, de vierde kan alsnog fouten ontdekken. En wanneer de vierde persoon een fout ziet, dan zien anderen het ook.

Bereid jezelf voor

Bespaar reputatieschade en omzetverlies: wees goed voorbereid door extern tekstcontrole uit te voeren. Je kunt ervoor kiezen om dit eenmalig te doen of periodiek.

De ervaren tekstschrijvers van Kei Media controleren op tekstuele en grammaticale fouten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om onze service uit te breiden met het herschrijven van teksten.

Interesse gewekt? Laat het ons weten. Je ontvangt snel een reactie.
Stel nú je vraag