Nederland wordt steeds internationaler. Het aantal buitenlandse ondernemingen inclusief management groeit. Of wellicht groeit jouw bedrijf juist over onze landsgrenzen. Genoeg redenen om mee te groeien. Kei Media helpt je hierbij.

  • Universitair vertalers Engels
  • Keuze uit vertalen naar Brits-Engels of US-Engels
  • Keuze uit Nederlands ↔ Engels ↔ Nederlands

Groei jij ook mee?

Nederland heeft in de afgelopen decennia een ideaal klimaat gecreëerd voor buitenlandse ondernemingen, personeel, managers en investeerders.

Maar ook Nederlandse ondernemingen hebben door de open grenzen hun bedrijf zien groeien over onze landsgrenzen. Het gevolg is dat je ook online mee moet groeien.

Een foutloze Engelstalige website betekent al één voet tussen de deur

Wanneer tel ik mee?

We draaien het om: jij bent werkzaam in het buitenland en zoekt een serieuze partner voor een langdurige samenwerking. Je bezoekt een website die ogenschijnlijk ook in de Nederlandse taal beschikbaar is. Desondanks merk je direct bij het lezen al dat dit bedrijf totaal geen moeite heeft gedaan voor jou als potentiële lead. De Nederlandse taal zit vol fouten en is onsamenhangend. Geen goede eerste indruk en zeker geen basis voor een samenwerking.

Wij zorgen voor jouw succes

Bij Kei Media werken zeer ervaren vertalers. Bryn en Cees hebben beiden de studie Engels afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en werken al 14 jaar als professioneel vertaler voor Kei Media.

Wil je contact met Bryn of Cees? Stel hen jouw vraag hier.
Stel nú je vraag